Se hetki, kun on saanut illalla lapset tainnutettua peittojensa alle ja laahustaa rappuset alas, on vähän sama kuin  kesäloman alku koululaiselle. Ilta on vielä kokonaan edessä ja siitä ei ole kulunut yhtään. On oman ajan ja nautintohetken aika. No, aikaisempi HooKoo juhlisti tilannetta noin 100 herkkuvoileivällä ja karkkisäkillä. Jotain jos olen lukuisista painonpudotus rimpuiluyrityksista oppinut, on se ettei kannata muuttaa totuttuja rutiineja liikaa. Eli edelleen, kun hipsuttelen rappuja alas, haaveilen ihanasta iltapalasta sohvan nurkassa. Mutta olen pyrkinyt vaihtamaan herkut! Välillä onnistuu, ihan aina ei... Tästä seuraavasta on kuitenkin tullut vakioiltapa. Tarvitaan:

200-300g maustamatonta & rasvatonta jugurttia

appelsiini, omena, 15kpl viinirypäleitä (myös kaikki muut hedelmät/marjat käy)

Pilkotaan hedelmät isolle lautaselle, jugurtti alle/päälle ja VALMISTA! Nautitaan muuten pienimmällä lusikalla mitä talosta löytyy, vinkvink.

Aluksi olin sen verran riippuvainen sokeriholisti, että makeutin herkkuani makeutusjauheella, mutta nyt, noin puoli vuotta myöhemmin, makutottumus on muuttunut enkä kaipaa tähän mitään lisää. On niin hyvää ja tätä on PALJON!  Kuvan jättisatsi =4p

Mutta nyt heips ja tuon ihanaisen annoksen kimppuun...