Puolisen tuntia saa vielä jännittää kaatuuko Lippu.fi tänään vai ei... Kovasti olisi tavoitteena napata pari lippua Pinkin keikalle ensi kesäksi, mutta koskaan ei voi olla varma miten se sujuu. Ainakin olen tarpeeksi ajoissa herännyt! Pienempi oli jälleenkerran sitä mieltä, että klo 4.30 on ihan hyvä aika aloittaa uusi päivä.

Raahauduttuamme klo 5 jälkeen alakertaan tyttösen kanssa, kapusin toiveekkaana vaa´alle. Ja onneksi se näytti jo huomattavasti vähemmän kuin eilen aamulla. Tulos -1,1kg, ei voi valittaa. Oikea suunta löydetty jälleen.

Mulla on tapana käydä jokaikinen aamu sen valkoisen rakkineen päällä. Se ei ole mikään huippu hieno tai edes kovin tarkka. Välillä tulos voi vaihdella +-300g, jos astuu monta kertaa peräkkäin tarkistaakseen tuloksen. Asiantuntijatkin, esim. Guru-Patrik,  taitavat olla sitä mieltä ettei itsensä jatkuva punnitseminen ole hyväksi. Mittanauha ja vaatteet kertovat paljon enemmän. Mulle on kuitenkin  joka aamuisesta rituaalista tullut pakkomielle. Oma paino heittelee suuntaan jos toiseen todella paljon. Ja sen jo oikeastaan tietää omasta olostaan kumpaan suuntaan ollaan kulloisenakin päivänä menossa. Pienten lasten kanssa aamut menee jokaikinen päivä ihan saman kaavan mukaan, joten punnitus olosuhteetkin ovat aika samat. Vaa´an avulla edellisen päivän syömisiä on paljon helpompi analysoida, näkee heti miten se vaikuttaa painoon. Tietysti äkilliset ja isot +- muutokset ovat pitkälti nestettä. Mutta ei sitä nestettäkään ole yhtään sen mukavampi kantaa! Raju lihastreenikin näkyy seuraavana päivänä itselläni plussana. Toisaalta, jos vain noudatan PV-ohjelmaa pilkun tarkasti, on poikkeuksetta vaa´allakin kiitoksena miinus. Olkoot asiantintijat mitä mieltä tahansa, aion jatkaa punnitsemista kuten ennenkin!

Tyttelinikin voi jo huomattavasti paremmin, joten aurinkoista ulkona ja sisällä. Nyt valmistaudun lippujen metsästykseen, haaveilen niistä keikalle puettavista vaatteista ja paneudun siskoni synttärikakunkoristeluun. Iltasella raportti miltä maistui, mitä oli päällä ja miten onnistuin selättämään turhat kaffepöytähoukutukset.