Perheen perjantai herkuttelu hoitui kanatortilloilla. Kuvassa oma, kasvispainotteisempi sydeemi. Tulin kylläiseksi tosta yhdestä vaikka alunperin olin hippasen skeptinen asian suhteen...

1 tortilla (Original kokoa)

50g kanafilettä, maustettu Fahitas-mausteseoksella

50g Arla 1,5% raejuustoa

Salsaa

salaattia, tomaattia, kurkkua

=5p 

Mulla ei ole yleensä tapana tehdä sunnuntaiksi mitään erikoista tai parempaa ruuaksi, mutta nyt pakkasesta löytyi 2kg juhlakalkkuna file. Se oli ostettu joskus ajat sitten alennuksesta ja lykätty pakkasen perälle. Aamulla sulanut file uuniin 150 asteeseen ja vajaan 2h jälkeen oli valmista. Mun annos:

1 keitetty peruna

100g kalkkunaa

1/5 dl keitettyjä pakaste maisseja

salattia, tomaatia, kurkkua, raastettua porkkanaa & maustekurkkuviipaleita.

=4,5p