Miten voi  olla näin kiire? Koko syyskuu hujahti ohi ja koko ajan jotain kiirettä kaikkiin suuntiin (vähänkö kuulostaa perusbloggaajan tekstiltä?). Mut mun elämä ei oo tällasta yleensä. Harvinaislaatuista herkkua ovat olleet hauskat juhlat työkavereiden kanssa kaksi viikkoa sitten ja nyt viime viikonloppuna ihana päivä Tukholmasssa reissu tyttöporukalla. Syynkuun perusteella vois kuvitella olevansa suurikin kosmopoliitti (onks se oikea sana?), mutta kyllä tälläinen reissaaminen on ihan sattumaa. Ja aika väsyttävää.

Tällä hetkellä takki on aivan tyhjä ja viikonloppu painoi vielä eilenkin. Ei vanha jaksa. Nyt voi ottaa rauhallisesti seuraavat pari kuukautta.

Paino on mennyt tasaisesti alaspäin, mutta en ole paljon syönytkään. Eilen kokeilin aamukaurapuuron päälle Ingmanin uutta vähäkalorista keitto makuna päärynä. Ei ollut ollenkaan hyvä ajatus. Energiaa ei löytynyt kuin alle 10/dl, mutta näin esanssisen makuista tuotetta ei ole kohdalle ennen osunut. Maistui samalta kuin olisi kaatanut perunajauhoilla paksunnettua päärynäsiideriä kaurapuuron päälle.  Makuelämys oli vähän liikaa Tukholman reissun jälkeen.

Eilinen ilta ja yö hurahti töissä vauvamaailmassa ja tänään olen lähdössä hakemaan esimmäistä lastani, karkeakarvaista mäyräkoiraa Vantaalta selkäleikkauksesta. Rassukka loukkasi selkänsä pahasti viime torstaina ja vointi meni huonommaksi viikonlopun aikana. Pikku rassukka on eilen leikattu ja tänään pääsee kotiin. Toivottavasti leikkaus on onnistunut ja paraneminen alkaa hyvin. Todella ristiriitaiset fiilikset. Toivoo parantumista kovasti ja on näköjään valmis maksamaan hoidosta. Toisaalta omatunto kolkuttaa hoitaa lemmikkieläintä koko perheen etelän loman suuruisella summalla ja samalla jossain kehitysmaassa ei pienet lapset saa edes ripuliin kunnollista hoitoa. Koira poika on vasta 6-vuotias ja toipuessaan hyvin vuosia olisi toiset samanmoiset edessä.

Kuvamateriaalia ei ole paljon tullut viime aikoina kerättyä ja osa taitaa olla epäjulkaisukelpoista. Yhdet tappokorkkarit tuli Tukholmasta hankittua, tarttee ottaa esittelyyn piakkoin. Niillä ei kyllä paljon tässä kylässä sipsutella, mutta jospa pikkujouluaikaan sopisivat paremmin tunelmaan.