Perjaitaisista siskoni synttäri 50´s juhlista  toipuminen on todennäköisesti ottanut muutamia päiviä eikä juttujakaan ole päivittynyt... köhöm. Puolustuksekseni täytyy sanoa, että pienempi prinsessa sairastui tämän maman juhliessa. Nyt Rinsessa nro 2 on samanlaisen kurkunpää/korvatulehduksen kourissa, jollaisesta Rinsessa nro 1 jo parani. Viime päivät ovatkin sitten vierähtäneet nukutusyritys-syöttöyritys-nukutusyritys-leikkiyritys-uudestaan-taas-nukutusyritys kierteessä. Huh. Jos lapsista ja varsinkin niiden sairastamisesta tietäis kaiken etukäteen, vois väestökasvu pysähtyä kokonaan.

Jaan pikaisesti tässä nää asukuvat, jotka kamerasta löytyivät. Kuvasta harmillisesti puuttuvat kenkulit, mutta esitellään niitä sit joku toinen kerta. Ja toi ilme. Öö. Ei aina onnistu. Kiitos sisko-kulta ihanista juhlista ja iso kiitos myös future-lanko-maybe-to-be auton+minun ajamistesta seuraavana päivänä kotipaikkakunnalle.  

 Jyrkkä ei kiitos ärsyttävälle lappuliisalle: mä myöhästyin vaan 5min! Jotain inhimillisyyttä krapulaista ihmista kohtaan!!!

'

Cheap Monday hamonen, Vila sininen hörhelöpaita, rannekoru siskolta

Ps. huomenna pelottava tiistai, PV-päivä. Taidan mennä ryhmään, mutta otan JOKERI-kortin pussukastani ja kierrän vaa´an. Ei haluu nähdä sitä plussaa, mut takaisin ruotuun päästävä.