Suunnitelmista poiketen en jaksanut aamulla millään nousta sängystä ehtiäkseni klo 10 aamuspinnitunnille. Toisaalta olin ahkeroinut yöllä sairaalassa päivystäjänä, joten ajattelin ansainneeni unet. Taisin suhtautua muutenkin turhan positiivisesti mahdollisuuksiini nukkua tänä kyseisenä yönä, koska olin jumpan lisäksi varannut kampaajan iltapäivälle. Tyhjä katse peilissä ja kaffekuppi kädessä istuin mukisematta selaillen välillä Seiskaa unohtaen lukea jopa otsikot. Tykkään lopputuloksesta paljon. Ihanaa kun juurikasvu on hävitetty ja tukka näyttää huomattavasti terveemmältä. Sitä on ihan erilainen ilmestys, kun luonnonkihara karvapehko kesytetään ammattilaisen käsittelyssä aineilla ja kuumalla raudalla. Mun himotus hankkia hiustenpidennykset ei ainakaan laantunut kampaajan kertoillessa eri vaihtoehdoista. Mua vaan arveluttaa luonnonkihara ja lisäkehius yhdistelmä. Tiedän, ettei joka pesun jälkeinen suoristaminen tule kuuloonkaan tällä organisointi/priorisointikyvyllä. Tähänkin oli kyllä tarjolla ratkuisu: hiukset käsitellään jollain silkillä ja muulla ja sitten ne on aina suorat. Vie neljä tuntia ja keventää lompakkoa melkein hiustenpidennysten verran. Ööö, koskas ne veronpalautukset tulikaan?

Sain tänään varmasti raikkaimmaksi muodostuvan korun ikinä! Kuvassa näkyvä helmikoru on tyttäreni omaa desingia suoraan tarhan luovuuspajasta. Ihanan kirjava ja huolella valitut helmet sulattaa tän äipän sydämen. Kukaan aikuinen ei sais helmiä harkitun, mutta samalla suloisen sattumavaraiseen järjestykseen.

Painoprojekti on edennyt näinä kahtena viikkona hyvin! Reilu 3kg on keventynyt kroppa. Joko se on psykologista tai todellista sutjakoitumista,  mutta olo on huomattavasti virkeämpi (yön valvomisia lukuunottamatta) ja ylimääräiset turvotukset ainakin on saanut karistettua. En ole kirjannut syömisiäni vieläkään mihinkään ylös, mutta kaikki leivät, karamellit, pullat sekä esim. pastan olen jättänyt pois. Kasviksia olen lisäillyt ja juon enemmän vettä kuin aikaisemmin. Aloitan ruokapäiväkirjan pitämisen, jos painonpudotus tyssää tai kääntyy värään suuntaan.

Huomenna olisi tarkoitus mennä urkkimaan Hyvän painon Ystävien salaseuraa. Kumma poppoo: mistään ei meinaa löytää heistä mitään tietoa ja vihiä.  Viisaampia asian tiimoilta liikkeellä?