Posti kiikutti vihdoinkin tilaamani Rykiel jutut H&M onlineshopista ja paketista löytyi ihana yllätys ja vähän pettymystäkin. Eli tilaamani mekko ja hamonen eivät vastanneet oikein odotuksia. Mekko oli aivan liian iso ja taas taskuhame aivan liian makkarankuori. Kumpikaa ei oikein innostanut muutenkaan, joten ne saavat matkustaa takaisin heti huomenissa.

Tilasin samalla kertaa hetken mielijohteesta myös Rykielin kokoelmaan kuuluvat mustat kiilakorkosandaalit. Otin ne oikeastaan mielenkiinnosta, miten ne oikein omaan jalkaan sopisisivat ja ajattelin sitten palauttaa... MUTTA! En yhtään ihmettele, että melkein joka blogissa ( mm Nelliina, Go4Itvol.2, Focus on Fashion) kenkiä on joko haikailtu tai intoiltu. Mä rakastuin oikeastaan heti. Kengät onkin oikeaa nahkaa ja jalassa tosi hyvän tuntuiset. Koko...hmmm... ehkä vähän liian iso, mutta parempi se kuin liian nafti. Kesällä kävellessä jalat tuppaa turpoamaan, joten pidän nämä! Pink täältä tullaan! Mulla on kengät, joilla näen mitä lavalla tapahtuu.

Muuten paketista löytyivät ihana keväinen huivi ja pikkupussukka. Muut jutut saivat palata kotiinsa, muunmuassa karvaliivi, joka ei vaan ollu yhtään mua. Mungolifen Annalle se taas sopii!