Joskus onnistuu nettishoppailussakin ja tilattu juttu vaikuttaa livenä vielä paremmalta kuin näytöllä... Näin kävi tämän keväisen laukku ihanuuden kanssa, jonka bongasin nelly.com sivulta ALE-laarista. Ihanan ruma! Oottaa kevättä ja ulkoilua farkkutakin kanssa....

Nämä kengät löysin samaisilta ALE-sivuilta, mutta jo joulukuussa. Rules By Maryn Mokkakorkkarit, -50%, jotka ovat talvella aivan turhat, mutta jo kerran laivalla loistavasti toimineet. Niin hyvät jalassa korkeista koroista huolimatta. Enkä edes pilannu niitä laivaillessa... hyvä minä!

Ja viimeiseksi eilinen kirppis löytö. Ihana valkopilkullinen mustamekko joka odottaa -5kg tilannetta ollakseen täydellinen. Kesä tuu jo!

Niin! Tuhlasin vielä Suomalaisen kirjakaupan lahjakortin tähän korutelineeseen. Ainakin nelliinalla näin tällaisen jossain kohtaa, mutta valkoisena. Itse katselin näitä jo viime vuoden puolella ja ihastuin. Jospa oppisi taas käyttämään koruja, kun ne on nätisti esillä. Ellei joku pukkusormi repisi niitä koko ajan, tarvii kehitellä jostain lapsienkestäviä, mutta kauniita koruja... Musta sopii hyvin makkarin väreihin.

Harmikseni huomasin tosin, että yksi kimallusstrassi puuttuu, mutta täytyy liimata siihen itse jotain tilalle...