Blogi/painonpudotuslaiskottelun loppuminen aiheuttaa näköjään superpostailua... Varmaan sijaistoiminto syömiselle? Kuitenkin olen erityisen iloinen käytyäni sopimassa käytännönjärjestelyistä tulevalla työpaikallani. Huhtikuun 1. päivä alkaa työura, jännittää & innostaa jo nyt!

Surullisempi toisaalta olen, koska tyttöseni ei näytä voivan ollenkaan paremmin ja on taas lääkärireissulla. Voi pientä, ei ole ikinä ollut noin kipeä. Voikun ne soittaisivat jo. Pienempi nukkuu päiväunia ulkosalla ja itse koitan nyt välttää kauhuskenaarioiden ajattelua ja kirjoittelen siis hömppää.

Päivänasu valinta oli hankala, koska aamuinen kammotuslukema vaa´alla ei voinut olla vaikuttamatta itsetuntoon ja olotilaan vaatteissa. Ensin kokeilin vasemmapuoleista, mutta päädyin oikeanpuoleiseen viimehetken paniikkivaihdolla, silloin kun olisi pitänyt mennä jo. Tietysti autokin jäi lumikinokseen kiinni omalla pihalla ja miehen piti tulla työntämään päästäkseni edes portista ulos. Kyllä se auto siinä ennen on ihan hyvin ilman vekslaamista kääntynyt.

Musta olapäähärpäkepaita Only, mustat shortsit itse tehty, sukkikset&polvisukat H&M, Vans tennarit jostain alesta.

Mekko, villatakki ja sukkikset H&M, samat mustat shortsit, vanhankiukkuisenkätilön kengät Vagabond, mokkalaukku Fidalta

Kotiuduttuani tarjolla lounaaksi oli tonnikalasalaatti alá mitä-kaapista-löytyi, lasi maitoa ja vettä. Annos =5p. Posti oli kiikuttanut Trendi-lehden näytenumeron ja koitin nauttia lehdestä samalla kun söin. Jäi koittamisen asteelle, kun tuli hässäkkää siitä lääkäriin lähtemisestä.

Olen addiktoitunut, netin lisäksi, erilaisiin aikakauslehtiin ja tilaan kaikki ilmaiset näytenumerot mitä vaan jostain bongaan. Ne ovat juuri sopivaa luettavaa kotiäidille lyhyiksi hetkiksi kaffekupin kera eikä vaadi liikaa aivotyöskentelyä. Seuraavaksi paneudunkin kuvassa näkyvään artikkeliin (täydellinen mulle, tätä mä oon aina halunnu) ja vilkuilen samalla vainoharhaisesti puhelinta. Soittaisivat jo. Jutun herättämistä ajatuksista varmaan huomenna sitten täällä.