Tästä se taas alkaa! Aamu valkenee ihanan aurinkoisena & reippaana ja ruokapäiväkirja täyttyy entiseen malliin. Ehkä tarvitsin tosiaan pienen tauon pointseilusta innostuakseni uudelleen. Kurottavaa parhaimpiin lukemiin kotivaa´an mukaan olisit noin 3kg... Eilisessä ryhmässä oli mukavasti tuttuja naamoja ja ryhmähenkeä. Aiheena oli liikuntapiirakka ja itse pohdiskelin, että mulla taitaa täyttyä ihan ok:sti tuo suositeltavat liikuntamäärät: 1h 15min rasittavaa liikuntaa (spinni x 2/vko), mutta lihaskuntoa tarttis harjoittaa lisäksi. Siinäpä tavoiteltavaa.

Aamupalaksi tänään perinteisesti kaurapuuroa ja mehukeittoa, kahvia ja vettä. Lisäksi appelsiini jaettuna yhdessä nuoremman tyttäreni kanssa.

Mutta nyt suuntaan yläkertaan pakkaamaan laukkuja, koska kaupunkiloma Suomen Turussa odottaa. Uuu! Lahjakorttien viim.käyttöpäivät lähestyvät eli lapset/koira innoissaan isovanhemmille ja vanhemmat kohti kylpylää ja elokuvateatteria. Mä en muista, koska olisimme viimeksi eläneet  näin spontaanisti! Varasimme hotellin eilen, kun lapsenhoito yms palapelinpalaset sopisivat kohdalleen. Voittaja fiilis jo etukäteen.

Moips!

ps. oon kokeillut näitä erilaisia taustoja... nyt tällaista romanttista hömppää. Miltäs vaikuttaa?