Aamu aurinkoinen valkeni mukavissa lukemissa vaa´alla! Eilisen illan tiukka linja iltapalan suhteen taisi olla oikea valinta. Söin iltapalaksi noin 250g rasvatonta maitorahkaa ja siihen päälle Valion <10kcal mehukeittoa. Oli pitkästä aikaa oikein maistuvaa ja selätti pahimman herkutteluhimon. Ja vaaka kiitti aamulla -800g! Joo, joo nestettä varmaan, mut saa sekin intoilemaan. Olo on huomattavasti kevyempi 1,7kg lightimpana!

Eilinen lounas näytti tällä kertaa tällaiselta. Annoksessa  3,5p. En ole laskenut nyt tarkkaan pointseja, mutta pyrin syömään kuten viimeksi tammikuussa. Jostain selkärangasta annokset vaan tulee, kun vähän panostaa.

Aurinkoisesti alkanut aamu hieman synkistyi käynnillä TK:ssa nuorimman tyttelin kanssa. Korvat tuntuvat vaivaavan aina vaan. Onneksi ensi viikolla päästään korvalääkärille ja asiaan tulee jotain järkeä/selvyyttä. No, nyt hän nukkuu lääkärin aiheuttamaa järkytystä pois päiväunillla ja oloa helpottaa varmasti treffit kummitädin kanssa torilla. Äidin kaffehammas saa samalla helpotusta ja lapset saa kiipeillä tykkien päällä. Pullahimoa vastustetaan jyrkästi ja määrätietoisesti.

Päivän mekkoannos alla. Mekko muuten ihana, mutta lasten turvavöitä kiinnittäessä tulee esiteltyä alkkareitaan koko parkkipaikalle. Tarvitaan siis ne pitsipyöräilyshortsit!