Heräilin vällyjen alta kohtuullisen lyhyeksi jääneiltä yöunilta. Yö vauvamaailmassa sujahti nopeasti ohi, vaikka rauhallista olikin. Seura taitaa olla aina laadukasta, koska aika ei tule pitkäksi! Maailman parhaimmat unet saa juuri yövuoron jälkeen: käpertyminen peiton alle Peltorit korvilla tietäen unen tulevan samantein, ihanaa! Nyt olo on virkeä, vaikka kaiken järjen mukaan edelleen pitäisi nukkua.

Nautiskelin aamupalasta ja lehdestä sekaisen kodin hiljaisuudessa. Rahka-viinirypäleet-vähän-mehukeittohärdelliä ja monta kuppia kaffetta. Kovasti en kattaukseen jaksa panostaa: karu muovpurkki toimii hyvin aamiaislautasena. Laatuaikaa ihan omassa parhaassa seurassa.

Vähän täytyy myös koiratoipilasta rapsutella. Hauva-poika voi jo vähän liiankin hyvin, ei malta ottaa rauhassa. Kuuden viikon hyppimiskielto tulee olemaan aika haastellista aikaa.

Hetki vielä surffailua, pienet unet ja lapset kotiin mummulasta. Iltapäivällä innokkaana ulkoilemaan tyttöjen kanssa (no en mä niin innokas oo, tytöt on). Vuorotyö sopii mulle (perhe taitaa olla välillä erimieltä) hyvin: mikä tahansa päivä voi olla mun viikonloppu tai arki. Jopa työpäivä( tai siis -yö) voi olla vapaapäivä lasten kanssa.